söndag 28 oktober 2012

Vackert

Igår kom syster hit. Vi åkte en sväng till kungsmässan. Syrran hittade ett par byxor på MQ för halva priset, riktigt fina :) Jag hamnade som vanligt på Kappahl och Newbie avdelningen ;-) Äntligen fanns den underbara bodyn inne i storlek 74! Den fanns i både rosa och lila, så båda fick följa med hem.


Pratade som vanligt med kassörskan om hur mycket jag älskar deras kläder och att det är så synd att de inte gör kläderna i större storlekar. Vi är så många som är så ledsna över att vi snart inte kan köpa deras kläder mer. MEN, lyssna nu! Hon sa att hon hade pratat med hon som designar kläderna och hon har förstått att många gillar hennes barnkläder så hon har bestämt att hon ska börja göra upp till storlek 128 (tror jag att det var)! Åh vad lycklig jag blev att höra det! Hon sa dock att det kan ta tid innan kläderna kommer ut i större storlekar eftersom det tar tid från ide till färdig produkt. Men vilken underbar nyhet! :)

Igår kom den andra halvväggen upp, den vid entrédörren. Den fick bli lite kortare än vad vi hade bestämt. Vi tyckte det blev snyggare så :) Sen var vår fina vän här och hjälpte till med elen, guld värt! Ska bli så skönt att snart kunna använda köket igen!!! Saknar det extremt...


Här är en bild på den andra halvväggen i vardagsrummet


Idag vaknade Minnah klockan 6 (7). Hon somnade strax innan 8 igår och hon har alltså sovit 11 timmar! Duktiga tös :) Vi gick sedan upp och mös och sen gick vi ut på en morgonpromenad med Sessan i ett underbart väder!



Ha en fin söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar