söndag 2 september 2012

En helg i Karlstad

Nu har vi precis kommit hem till oss i Onsala. Alltid kul att vara borta, men såklart alltid skönt att komma hem :)

Vi åkte hemifrån vid kvart i 8 i lördags, hämtade upp mamma och pappa vid kvart över och lämnade av Sessan. Syrran skulle åka och hämta henne där senare på förmiddagen. Vi kom iväg sisådär vid halv 9. Det tar ungefär 3 timmar till Karlstad från mamma och pappa. Vi stannade till en gång så att Minnah fick äta och vi andra sträcka på benen :) 

När vi kom fram hos moster och hennes familj fick vi kaffe (underbart) och goda kakor. Sen åt vi lunch lite senare och sen åkte vi iväg på en liten prommis, jätte mysigt! Sen vart det grillning och massa prat på kvällen. Minnah somnade vid 22 tiden och vaknade först vid 05:15, Woho! Men dumma jag som fortfarande vaknar ofta på natten fastän jag inte behöver. Måste verkligen sluta med det, bums!

Vi fick 2 jätte fina barnstolar med oss hem, lite kläder, en gunga, potta... Det är bra att få ärva lite saker! Idag åkte vi hem vid halv ett tiden och vi behövde inte stanna en ända gång för Minnah var nöjd där bak i bilen :) vi handlade med Thaimat hem till mamma och pappa, åt och sen drog vi hem :)

Nu sitter vi i soffan, nöjda efter en super mysig helg! Vi funderar på hur vi ska ha det här hemma... Hur vi vill renovera, hur köket ska se ut, hallen, vardagsrummet... Var börjar vi? Frågorna och funderingarna är många. Men oj vad fint vi kommer att få!!

Trevlig kväll :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar