lördag 22 september 2012

Rå och kall lördag

Idag har vi inte gjort alltför mycket. Efter att bror åkt hem åkte vi till freeport en sväng. Jag ville köpa  nytt schampo och balsam på Bellebox, men de hade konstigt nog inte dem på kampanj. De har de typ alltid annars. Frågade när de ska ha det igen och hon svarade i januari. De hade fått hårdare order högre upp att inte ha dem på kampanj så ofta. Trist. Då blir det att använda "vanligt" schampo och balsam nu då...

Sen gick vi vidare in på Maxi och handlade lite. Det var lika bra att passa på när vi ändå var där :) sen åkte vi hem och gjorde varma mackor och kaffe till lunch. Vi passade också på att titta på film, det blev X-men First Class. Det var så ruggigt och kallt ute så det var mysigt att sitta inne och fika med tända ljus framför en film. 

Sen har vi inte gjort många mer knop idag. Idag blev det 5 bajsblöjor tror jag... Tycker ändå att hon är bättre, men hade helst sett att det försvann helt och blev normalt. Lilla skrutt. Men det är typ inte grönt längre i alla fall, och det är ju positivt ;)

Nej nu blir det natten. Mycket amning på natten nu med när skruttan inte får äta gröt så länge magen krånglar. Så nu är mamma trött och sliten.

God natt :)

1 kommentar:

  1. Testa att ge henne majsgröt :) Det rådet brukar man få när det är trassligt med små magar..

    SvaraRadera