onsdag 26 september 2012

Redan onsdag!

Igår var vi på Ikea och beställde köket. Det kommer komma på tisdag hem hit :) Spännande! 

Mådde ganska kasst större delen av dagen igår. Det där jäkla illamåendet vill inte riktigt ge med sig :( Det kommer och går hela tiden och varierar verkligen, för vissa stunder är det ganska lugnt och sen helt plötsligt så blir det skitjobbigt! Usch asså... Men just för tillfället är det ganska bra som tur är, för idag ska jag och Minnah hem till Anna-Maria och Emil :) Vi har inte träffats sen i slutet på juli så det är absolut dags nu! Det är ju så kul för det skiljer bara 4 dagar på Minnah och Emil. Så den här dagen har vi längtat efter väldigt mycket.

Får nog börja packa ut köksskåpen så smått idag med när vi kommer hem. Det får åka in i gästrummet så länge medan renoveringen pågår. Blir en del plock och fix, men nu behöver jag i alla fall inte linda tidningspapper om allt ;)

Vår skrutt vände sig igår från mage till rygg 3 gånger. Bättre sent än aldrig säg ;) Men hon har inte varit så intresserad av att lilla på mage och försöka vända sig, utan hon har bara legat och gnällt och kört ner ansiktet i mattan. Haha lilla sötnos! Men nu så!


Ha en fin dag, lill-lördag idag ju!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar