fredag 29 mars 2013

1 år

Tänk att det redan var gått ett år sedan vår älskade lilla tjej tittade ut. Vilken enorm lycka, en lycka man bara kan förstå om man blivit förälder själv. En helt magisk känsla. Hon har nu berikat våra liv i 1 helt år redan och vi tycker såklart att hon är världens gladaste, sötaste och helt perfekt! Vi älskar dig så otroligt mycket.


I dag hade vi ett stort kalas här hemma för vår tjej. Perfekt med röd dag och långhelg :) Vi fixade pastasallad med kycklingspett och till det goda rosenbröd som min älskade mamma hade bakat. Vi var 28 personer och det blev jätte lyckat! Minnah ska ha en stor eloge som var så pigg och glad även fast hon haft feber hela dagen innan. Hon var trött och åt knappt något men ändå höll hon humöret uppe. Sen var det såklart lite skrämmande med så mycket folk hemma, men det är ju förståeligt. 

Minnah skulle absolut inte sova i sin säng idag heller. Hon bara gallskrek och jag försökte ändå vänta ut henne, men jag kunde inte... Så det får bli att sova i vår säng i natt igen. Vi har fått ett bakslag, men  så är det. Allt kan tydligen inte gå bra hela tiden ;-)

Snart blir det sängen, jag är helt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar