torsdag 7 mars 2013

Sol

Sitter och tittar på Efter tio med Malou (gillar egentligen inte henne, men hamnade här ändå). De pratar just nu om skådespelerskan Maria Eggers som har ALS. Fy *** vilken hemsk sjukdom. Nu sitter hon i en permobil, kan inte prata och skakar konstant hela tiden i hela kroppen. Hennes huvud faller ner konstant... Usch. Men vilken fantastisk 5 -årig son hon har!! Han är helt underbar med sin mamma. Men usch vilken hemsk sjukdom...

Natten har inte varit särskilt rolig. Gråten började redan strax efter åtta i gårkväll. Dessa hemska tänder. Tycker så synd om henne som får så ont varje gång. Gråten går från 0 till 100 på en sekund så man flyger upp ur sängen av det. Lilla skrutt. 

Hon orkade inte vara vaken så länge idag, men det är ju inte så konstigt. Eftersom natten var som den var får det bli två vilor idag. En lång nu och så får det nog bli en kort sen i vagnen ute i det fina vädret.  


Tänkte åka och kolla in gymet efter lunchen sen. Det är obemannat den mesta av tiden (öppet dygnet runt) så tänkte åka dit nu när receptionen är öppen så jag kan kika runt lite :) Hoppas det ser bra ut för i så fall blir det att köpa kort idag! Nu jäklar ska här tränas. Vill gärna komma iväg 3 gånger i veckan i alla fall.

Ikväll kommer syster och mina föräldrar på besök. Nästan 3 veckor sen jag såg pappa och syster senast. Vi har ju inte haft det så kul det senaste med sjukdomar och när vi tog bort Sessan. 1 vecka sen idag som vi tog bort henne. Tiden går så fort men saknaden består.

Ut i det fina vädret med er idag! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar