måndag 23 april 2012

Då var flytten gjord!

Ja, nu sitter jag här i vårt hus och dricker en kopp te :) Det är helt magiskt att vi nu äntligen har vårt hus som vi har drömt om så länge! 

I fredags var vi och hämtade nycklarna och åkte sen hit med en del saker, men mest för att vi ville kolla in huset och för Sessans skull. Hon sprang glatt runt och luktade i alla rummen :) Det verkar som att hon kommer trivas hur bra som helst! 

I lördags gick hela flyttlasset från Mölnlycke och tack återigen alla ni som hjälpte till!! Ni har varit helt fantastiska :) De fick med allt i sina bilar och i två släp! Så nu har vi saker överallt och det är så svårt att veta var vi vill ha allt?! Sen såklart så skulle vi behöva åka en sväng till IKEA för att handla lite saker som byrå och sånt... Men det får bli ett senare projekt :)

Just nu funderar vi på var vi vill ha vårt sovrum. Just nu sover vi på övervåningen eftersom Viktor ska ta upp och lägga nytt golv i det stora sovrummet där nere och i hallen. Vi hade bestämt att vi skulle ha det stora rummet där nere, men nu funderar vi på att ha det som gillestuga istället med projektor och x-box... Det är en bra idé, men samtidigt är jag såå sugen på att ha det som ett sovrum eftersom det är så stort och så fint! Ett riktigt "Master bedroom"... Men men, vi får fundera ett tag till på hur vi vill ha det :)

Nu börjar vi i alla fall få ordning på vardagsrummet och köket vilket känns toppen! Men det är svårt att veta som sagt hur man vill ha det! Jag får helt enkelt plocka upp lite saker från lådor lite här och där... Men sen har jag Minnah och Sessan också som skall passas, speciellt Minnah såklart som fortfarande är väldigt förkyld och gnällig :( Stackaren... Så det blir en del gos och mys med henne också :) Underbara tös!

Nej, nu blir det att fixa lite innan det blir en promenad för att undersöka området!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar