söndag 12 februari 2012

Mysig helg

I fredags var vi på Melodifestivalens genrep. Vi brukar titta på det varje år. Vi kom fram till att vi tittat på det sen 2005, så det har blivit några år i rad nu. Men det är himla kul :) Hade Ulrik Munther och David Lindgren var mina favoriter, riktigt skönt att det också var dem som gick direkt till finalen igår!

Igår åkte vi till Thorskogs slott tillsammans med familjen. Vi skulle fira vår söta mamma som fyllde 50 år i tisdags.Vi checkade in kl 15 och tog vi lite bubbel på Rebeccas och Niklas rum. Vi skålade för lilla mamma. Sen gick vi ner till salongen för lite Afternoon Tea, och här snackar vi smaskiga saker! Det fanns hur mycket som helst att välja på... riktigt farligt ;)
Sen gick vi en runda i slottet och tittade oss omkring. Det var ett mysigt ställe! Vi hamnade nere i källaren och satte oss och spelade lite alfapet. Sen gick vi upp och gjorde oss iordning för lite mingel där de skulle berätta om slottets historia. Efter det vankades det 4 rätters middag! Menyn var helt fantastisk, vilken mat! Vi satt och åt tills klockan var 22.30 tror jag... sen gick vi ner till källaren där kaffe och te serverades med avec. En helt fantastisk dag helt enkelt :) Runt 00.30 blev det dags för sängen, då var vi både mätta och härligt trötta...
Idag på morgonen blev det super smaskig frukost. Och jag måste nog säga att hotellfrukost är bland det godaste som finns! Ljuvligt att se allt uppdukat och så får man välja precis vad man vill äta och hur mycket. Mums!

Efter att vi checkat ut åkte vi hemåt. Niklas kom sedan och hämtade upp mig, vi åkte till Allum och handlade present till Rebecca och Viktor. hon fyllde i fredags och Viktor fyller imorgon... denna månaden är helt makalös! Men nu är snart "helvetesveckan" slut ;) Det blir kalas för dem hos mamma och pappa på tisdag.

Nu ska Viktor snart iväg och spela match... jag och Sessan ska nog bara ta det lugnt. Blir kanske att fixa lite grann inför imorgon då vi ska ha andra visningen på lägenheten. Hoppas att det kommer gå lika bra imorgon, att de som kommer är intresserade. Hade varit skönt om budgivningen kunde komma igång snabbt så vi "blir av med" lägenheten... hade varit himla skönt att släppa den nu och börja tänka på annat :)

En vecka kvar att jobba nu, UNDERBART!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar