torsdag 10 januari 2013

Torsdag

Viktor har varit hemma idag också. Hans huvudvärk verkar inte ge med sig riktigt. Men idag har det varit mycket bättre! Vi tog en sväng till Maxi och handlade lite, Viktor förljde med för att känna om det kändes okej att vara "igång". Handlade bl.a. den tredje boken om Mr Grey och ett stort pack Nutrilett till. De hade nämligen extrapris på deras 25-pack. Perfekt.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Minnah kryper som bara den nu :) Det går såå fort! Hon kryper ända från vardagsrummet in till lekrummet (och ni som inte vet hur vi bor, så är det allt en bit). Hon är så duktig! 

Igår umgicks jag och M med 2 andra mammor, Linda och Sandra, och deras bebisar här i Onsala. Eller ja, bebisar och bebisar. Charlie och Joline är 8 månader ;-)
Vi träffades genom Föräldragruppen och det var väl vi som "klickade" bäst. Vi träffades hemma hos Linda med våra små och fikade. Sen blev det en del prat med om allt möjligt :) Det var väldigt mysigt att ses!

Nu fick jag precis springa ner och trösta lilla M som vaknat till. Hon måste drömt något stackaren. Det är så hemskt att höra sånt ledset panikgråt. Usch. Som tur var funkade det med mammagos så hon somnade snabbt om igen. 

Nu blir det tv-mys med mannen. Imån är jag och Minnah ensamma för första gången på 3 veckor. Skönt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar