söndag 24 juni 2012

Har blivit med iPad

Gick upp vid halv 9 tiden idag. Åt en snabb frukost eftersom vi ville se till att vara på Apoteket när de öppnar. Vi skulle bl.a. köpa en nässug till Minnah. Pratade med sjukvårdsupplysningen imorse och eftersom Minnah har så mycket slem i halsen och snor i näsan så tyckte hon att vi skulle hjälpa henne med en nässug. Lilla snuttan får sån panik och jag förstår henne. Hon kan knappt andas genom något håll :( Det är verkligen fruktansvärt jobbigt att se henne så utslagen. Det värker verkligen i hjärtat. 

Så vi handlade en nässug och sen handlade vi lite mat på Willy's. Sen åkte vi till Siba och köpte en iPad. Vi har funderat på det ett tag och nu bestämde vi oss för att köpa en. Det fick bli en vit :) Och än så länge är vi jätte nöjda med den! 

Det är rena sjukhemmet här hemma... Viktor och Minnah är kassa och jag är TRÖTT. Minnah är orolig på natten, hostar, kväljer, nyser, snorar... En orolig mamma har då svårt att sova :( Den här veckan planerar jag inte in någonting. Det blir att vara hemma och hoppas på att snuttan blir bättre.. Älskade vän. 

Kanske lite mer kaffe?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar