onsdag 1 augusti 2012

Kanske dags för en uppdatering?

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men semester och andra saker har gjort att suget inte funnits där. 

Viktor jobbade förra veckan (då det fina vädret var), men har nu 3 veckors semester till. Riktigt härligt även om vädret inte är så roligt. Vi grejar lite hemma med saker som skall fixas. Vårt staket är så gott som klart, nu fattas det bara en grind och ett litet grönt staket på långsidorna om tomten. Vi behöver det för att häckarna inte är så täta nertill och Sessan har redan rymt över till grannarna då hon jagat deras katter. Så där behöver vi täta till lite ;)

Igår köpte vi ny tvättmaskin och torktumlare. Torktumlaren var bra, men var typ från stenåldern och vi antog att den drog en hel del ström. Tvättmaskinen var av en senare modell men den hade rostat lite uppe i högra hörnet och där märkte vi att det var fuktigt. Så innan något går sönder eller så, så var det lika bra att köpa nytt. Det blev Elektrolux och jag är riktigt nöjd med båda maskinerna. Testade igår. Sen gillar jag med att tvättmaskinen har display så man kan se hur lång tid programmet tar. Torktumlaren har också en bra funktion, den stänger av sig när den känner att tvätten är torr. Så den går inte längre än nödvändigt (oavsett program). Så efter dessa köp blir det nu vatten och bröd resten av månaden...

Minnah växer så det knakar! Vi var på BVC igår och nu är hon hela 61,5 cm lång och väger 6870 gram. Sen händer det en hel del med pratet också! Oj vad hon snackar! Och hon hittar en massa nya ljud som hon tycker är kul att testa. Hon lägger sig en hel del på sidan nu med och grejar med fötterna. Hon är så söt när hon ligger i sin säng, då lägger hon sig på sidan och slänger upp fötterna och trycker ner spjälsängsskyddet. Härliga tös! Det är så kul att se hur hennes personlighet kommer fram. Det är så mysigt! Sen är det speciellt kul nu när Viktor också är hemma hela dagarna och är med och ser hur hon utvecklas :) Det är lite skillnad när man är med henne en hel dag än några timmar efter jobbet. Jag kommer få panik sen när jag ska börja jobba!

Ska försöka uppdatera nu lite oftare, annars blir det så mycket att skriva om varje gång ;) Ska nog gå och kika lite i de sista flyttlådorna som står i ett av våra rum. Undra vad som finns där, kanske något man kan ta fram?! Det återstår att se. Gäller att passa på medan Minnah fortfarande sover ;)

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar