måndag 16 juni 2014

4 generationer

Sitter i soffan en stund med en kopp kaffe (det är galet vad det går åt kaffe när man är mammaledig ;-) Minnah ligger ute i vagnen och sover och William sitter och pratar i babysittern. Min mamma har varit här och vi gick en promenad till min mormor förut vid 10. De är ute i sin sommarstuga nu här i Onsala. Den ligger bara ca 2,5 km här ifrån, helt perfekt :) Så vi var där och myste en stund, Minnah plockade bl.a. smultron med sin gammelmormor :) På måndagar umgås vi ofta i 4 generationer! Mormor, mamma, jag och barnen - ÄLSKAR DET!



 

Vid halv ett promenerade vi hem igen och tillslut somnade Minnah i vagnen. Älskar att barnen kan sova ute i vagn, så härligt :) William har sovit jätte bra idag! Hurra! Så skönt att han kan ta igen 2 dagar som han har sovit mycket mindre, eller knappt något alls, 

Har just nu en hel kyckling inne i ugnen (köpte egentligen en av misstag, orkar inte förklara :P) och det luktar redan super gott! Den var barbecue marinerad, mums! Till det blir det ris, broccoli och sås gjord på vätskan från kycklingen. Blir riktigt hungrig nu ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar