tisdag 24 september 2013

En bra dag!

Idag slutade jag tidigt! Hämtade Minnah vid 14 och sen körde vi hem och fixade mellanmål. Skulle egentligen åkt till Freeport och bytt Minnahs skor, men jag hade verkligen inte lust till det idag. Inte när det var så fint väder. 

När vi ätit och gjort i ordning hemma tog vi på oss och gick ut. Minnah fick åka i vagnen en kort bit när vi gick på vägen, sen när vi ko in på vår skogsslinga så fick hon gå. Hon var verkligen helt salig! Pratade och skrattade mest hela tiden. Tittade upp bland träden, lyssnade och undersökte allt som fanns på marken. Underbara skrutt. Så kul att hon gillar att vara ute och speciellt i skogen. Det är också väldigt skönt att ha så nära till en bra och lagom skog. Den passar verkligen perfekt för småbarn. Det finns en slinga på 1 km, men det finns hela tiden stigar som sticker av och som är roliga att följa. Då kommer man liksom ifrån grusspåret. Helt perfekt :)

Hon gick en bit i skogen och sen hela vägen hem. Så duktig är hon, klagar och gnäller nästan aldrig när vi är ute. Hon vill alltid gå och utforska. Riktigt roligt tycker jag så klart :)

När vi kom tillbaka kom Viktor hem från jobbet. Han satte igång och gjorde klart vår trappa till altanen från parkeringen. Det blev hur bra som helst! Men nu kommer det vara ännu mer lockande för M att ta sig ner till parkeringen, så vi måste fixa en grind ganska fort. 

Har jobbat lite när M la sig och nu har jag precis duschat. Dags att sjunka ner i soffan och titta lite på tv innan det är dags att gå och lägga sig. Är riktigt nöjd med den här dagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar