lördag 29 juni 2013

Regnigt

Vilket väder det har varit idag. Helt sjukt. 

Viktor åkte tidigt imorse till våra vänner för att hjälpa dem med att bl.a. sätta foder, panel och lite annat. Jag och Minnah tog en lugn morgon, bara busade och gosade! Sen fick jag mess av Sandra, hon ville komma förbi med Charlie under tiden de hade visning på huset. Jag tackar självklart inte nej till trevligt sällskap, så det blev kaffe och sen sov våra godingar en stund. 

När M och C sen vaknat åkte de hem och jag och M packade in oss i bilen och åkte till Hällingsjö. Där blev det mys med Lina och Elias medan papporna jobbade på! Tjöt, promenad och mat, väldigt trevligt :) Även Martin, Louise och Agnes kom förbi. Vid 20 tackade vi för oss, då var lilla skrutt väldigt trött. Packade in oss i bilen igen och åkte hem i ett förjäddra ruskväder! Såg knappt något alls på vägen... Avskyr verkligen sånt regn, läskigt.

Nu har jag bäddat ner mig gott under täcket, hör hur det blåser ute och regnet smattrar mot rutorna. Usch, nej nu blir det att nana några timmar. Skrutt sover i sitt rum nu igen sedan två nätter tillbaka. Vi har fått hämta henne båda nätterna :( Undra hur det blir inatt...

Sov gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar