torsdag 27 juni 2013

Bvc

Idag har vi varit på Bvc. Jag måste faktiskt säga att jag saknar att gå dit. Nu var det 3 månader sedan sist och det är även 3 månader nu till nästa gång. Då är det sprutdags och den här gången blir det Viktor som får följa med M. Han ska ju vara ledig två dagar i veckan hela hösten :)

Men nu väger i alla fall lillskrutt 9,4 kg och är 79,2 cm lång! Stora tjejen! Hon har dragit iväg lite på längden vilket också har gjort att hon "smalnat" av lite, precis som det ska vara.

Nu sitter jag och har lite egentid framför datorn, Spotify är på såklart. Älskar verkligen Aviciis nya låt "Wake Me Up", grymt härlig! Väntar in Sandra och Charlie som ska komma på besök. Det blir kaffe, självklart, och frallor... Men först ska våra små sova lite, så då passar jag på att hänga lite här :)

Nu har Viktor snart bara 2 veckor kvar att jobba, riktigt skönt! Ska bli så gött att vara lediga ihop ett tag, umgås som en familj (utan renovering kanske?)... Vi har inga direkta planer, vilket känns skönt. Antar att vi kommer göra lite dagstripper här och var, det blir perfekt :)

Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar