måndag 1 juli 2013

Soffbord

Igår var Viktor duktig och bytte ut vår sovrumsdörr. Några dörrar på nedervåningen bytte de förra ägarna, men inte alla. De som är kvar är riktiga källardörrar, tröga, tjocka och allmänt knarriga och svåra att stänga. Så Viktor var och köpte två dörrar och igår bytte han ut vår sovrumsdörr. Vilken skillnad det blev!! Inget knarrande och super lätt att stänga, underbart :) Det är bara en dörr, men ändå, vilken lycka :) Vi ska också byta tvättstugedörren, den är precis lika jobbig.

Efter att han fixat dörren var det dags för Minnah att sova en stund, då passade vi på att slänga i oss lite lunch. Och efter att M vaknat drog vi iväg till Sisjön och shoppade ett nytt soffbord. Ett runt vitt från Chilli. Det kommer bli toppen! Just nu har vi ett fyrkantigt stort bord, det är verkligen jätte fint, men det passade vår förra soffa mycket bättre. Då hade vi hörnsoffa och nu har vi en såkallad u-soffa. Det blir bättre med ett runt bord, mer plats och så blir det inte lika farligt för M med alla vassa kanter. Viktor ska hämta det imån, spännande!

Nu har jag precis lagt M för en vilopaus. Hon somnar själv i rummet, så skönt. Ibland tjötar hon en stund innan hon somnar och ibland somnar hon direkt när jag lämnat rummet. Skruttan :)

Strax kommer finaste bror på besök. Han är ledig en vecka nu innan hans sommarschema startar. Vet precis själv hur det var när terminen slutat, då började sommarjobbet. Hårt liv, men han har bara 1 år kvar nu. Bara att kämpa på!

5 veckor kvar nu för min del, sen ska jag börja jobba 100% efter att ha varit ledig i 1,5 år!! Det är kanske dags, men jag älskar att vara hemma med M. Kommer bli sjukt jobbigt att lämna henne...

Ångest, oro, spännande, läskigt... Många känslor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar