söndag 16 juni 2013

Kalas

Har precis kommit hem från kusinens kalas här i Onsala, nära och skönt ;-) Vi blev en del folk, väldigt trevligt! Älskar när vi ses! Fick även se min andra kusins lille son som bara är drygt 2-3 veckor. Dessa söta bebisar, så härligt! Nu börjar vi alla få lite småttingar vilket är väldigt kul! Minnah var väl på ett sisådär humör. Väldigt mammig och känslig. Tror mycket beror på hennes tänder... Hon brukar bli sån här då. Men det är ganska jobbigt att hon inte ens vill vara hos Viktor och det tycker han med såklart. Det var kul att komma iväg några timmar och träffa alla. Det blir ju mest på kalas vi alla ses :) Och stackars H som har blivit sjukskriven och fått order att ligga på soffan för att lilltjejen vill ut. Hoppas verkligen att hon stannar ett tag till, är ju ändå 8 veckor kvar...

Sen fixade Viktor typ klart altanen igår. Den andra skärmen är på plats och likaså trappsteget till den "nedre" altanen. Nu är det bara en trappa och grind som fattas från parkeringen sett. Det blir så jädra snyggt! Vi är så nöjda :)

Nu håller jag på att laga färsk lax i ugn med färskpotatis och dillsås. Lovely! Ska bli så gott :) V håller på att lägga Minnah, så snart blir det middag i lugn och ro, vilket är skönt ibland. 

Imån väntas som vanligt en dejt med mamma/mormor :)

Ha en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar