torsdag 25 juli 2013

Underbara värme

Min bror kom till oss i tisdagskväll och åkte hem idag. Riktigt mysigt att få umgås lite längre :) I tisdags hann vi inte göra något speciellt eftersom han kom vid 21. Vi tittade på PSG-Hammarby bara och slappade. Sen i onsdags åkte killarna och spelade golf. De hade tydligen träffat på Calle Johansson som är tränare för Washington i NHL. Coolt :) När de kom tillbaka så solade vi och grillade korv till lunch. Riktigt smaskigt :) Sen blev det en promenad ner till Gottskär, kände att vi behövde röra på oss lite, och det var ju bra. Dock sprack det att vara duktig eftersom vi köpte kulglass ;-) Men när man är där nere, med den utsikten och den härliga sommarvärmen, så måste man nästan äta glass. 

Sen hemma blev det slapp innan grillning på kvällen. Och sen tittade vi såklart på damerna, Sverige-Tyskland. De spelade både bra och dåligt, men tyskarna var inte bättre. Fy vad surt!!

Idag åkte bror hem på förmiddagen. Vi tog det lugnt. Minnah sov hela 3,5 timma på vilan! Galet! Men så mycket som vi är ute i denna värmen så förstår jag att hon behöver ta igen energi. Lilla stumpan :)

Underbara sommarvärme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar