tisdag 17 mars 2015

Många besök :)

Nu har jag varit och lämnat en glad Minnah på förskolan och William sover ute i vagnen. Så nu blir det en lugn stund för mig ett tag :) 

I helgen hade vi besök av våra fina vänner. Vi grillade, lekte med barnen, tittade på Melodifestivalen och bara hade det såå härligt! De sov över, så på morgonen tog jag och Frida en härlig promenad medan papporna lekte ute med barnen. Underbar start på söndagen :) När de hade åkt hem kom mina föräldrar på besök, vi tog en kort promenad i skogen och sedan blev det en fika på altanen i solen. Då kom också min syster och lite senare kom också min bror och hans tjej. Det blev en riktig bra söndag! Vi beställde pizza och åt tillsammans, jag och mamma delade på en kycklingrulle - riktigt gott! När de åkte hem gick vi en promenad med barnen, Minnah hade sovit en stund innan (hon var helt slut!) så det vart skönt att komma ut och piggna till lite :)

Igår åkte vi hem till min mormor med min mamma och barnen. Minnah älskar verkligen sin gammelmormor! Hon var så glad att vi skulle åka dit :) Vi tog en fika och pratade, sen ville Minnah utforska huset som är på 4 våningar. Hon är så nyfiken min lilla tjej :) 

William har de senaste dagarna ställt sig upp utan stöd några enstaka gånger, men igår var det som att det släppte. Han ställde sig upp överallt hela tiden, strålande lycklig! Han är otroligt stark och stadig. Nu dröjer det väl inte alltför länge innan han tar sina första steg, hjälp! Men jag hoppas att det dröjer lite till, jag tycker inte han behöver ha alltför bråttom med att bli stor :)


Det blev konstigt nog kaffe förut till frukosten, jag brukar alltid vänta tills efter jag lämnat Minnah, men jag var så trött. Men jag tror jag får sätta på lite till, känner mig fortfarande helt slut. William har varit vaken i 1 timma 3 nätter i rad nu... Minnah ville att vi skulle ta en promenad efter att jag hämtat henne, så det får bli en PW med syskonvagnen sen i eftermiddag. Då är det nog lite goare väder också :)
Nu, K A F F E!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar