fredag 17 februari 2017

Mysfredag

Då var det fredag igen! Igår ringde förskolan på eftermiddagen och sa att ett barn hade kräkts efter lunchen. Jahopp, är det igång igen nu då? Självklart valde vi att stanna hemma idag, tur också att vi var lediga igår. Frida var här med barnen och vi såg fram emot några mysiga timmar tillsammans. Men tyvärr var våra killar inte på topp, det bråkades en hel del 😕 Jag och Frida tyckte väl att det var mindre kul när de höll på... fullt normalt för deras ålder och kanske lite för att de är killar?! Det är skönt att vi kan prata om det mycket tillsammans och stötta varandra när vi har det likadant 💜 Det är inte alltid så lätt att vara förälder!

Så jag såg fram emot att lämna dem en stund på förskolan idag, men det gick inte (självklart mitt eget val). Som tur är har dagen hittills varit ganska bra! Vi tog det lugnt i morse, åt frukost och tittade på "Morgon showen". Sen gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till en lekplats en bit härifrån. Det var fruktansvärt dimmigt, men jag kände att vi behövde hitta på något att göra. Det var spännande och kul med ett  nytt ställe, men det var fruktansvärt blött! 
Overallerna fick verkligen inte sitta på när vi åkte hem, de var blöta och sandiga. Så jag klädde av dem och bar in dem i bilen och nu ligger overallerna i tvätten 😉
När vi kom hem var det gott med lunch och sen tog vi en varm dusch. Efter det fixade vi i ordning ananas och melon och myste ner oss i soffan framför Saltkråkan 💜 Otroligt skönt såhär en grå fredag att bara ta det lugnt och mysa tillsammans. Efter filmen vill barnen baka muffins 😋 Hoppas vi har allt hemma för att kunna baka lite.
Ikväll ser vi fram emot fredagsmys med räkor! I helgen ska Viktor lägga in golvet i gästrummet, det kom äntligen i onsdags. Det ska bli spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar