söndag 22 december 2013

Storstädning!

Igår var vi hos min bror på middag. Riktigt mysigt var det :) Min syster och hennes kille var också där. Vi lagade tacos, något som alltid går hem hos alla! Vi åkte hem igen när det var dags för Minnah att sova, blev runt 21. Under dagen hostade hon en hel del, det bara kom sådär under natten och sen fortsatte det hela dagen. Natten till idag hostade hon otroligt mycket, helt galet. Vi fattar verkligen ingenting...vad är det som händer egentligen. Idag har hon vart gnällig från och till hela dagen, ätit dåligt (som tyvärr blivit en vana nu efter alla sjukdomsveckor) och hostat. Hoppas det inte blir värre nu bara, att hon får feber också. Bara att hålla tummarna!

Idag har vi fått storstädat övervåningen här hemma. Dammsugit och vaskat golven, vi drog fram soffan och städade riktigt bra där bakom och sen tog vi även bort kuddarna i soffan och dammsög där. Fy vad skit det blir, hittade en och en annan leksak också som hade gömt sig ;-) Igår var vi hemma hos mina föräldrar och lånade deras ångdammsugare som de hade köpt. Viktor tog och gjorde i ordning hela vårt badrum här uppe. Kaklet, klinkersen och handfatet fick sig en rejäl omgång. Och det blev verkligen super bra! Känns verkligen härligt att ha fått det RIKTIGT städat där inne. 

Vid 16 kom Viktors föräldrar och bror på besök och med sig hade de köpt kinamat. Åh så gott! Riktig lyx att bli bjuden på mat när man grejat och städat hela dagen :) De hade också med sig en stor julklapp till oss som de tyckte var bäst att vi fick här. Det var en ny brevlåda, en sån där stor som man har lås på. Helt perfekt! Vi har tänkt köpa en sen vi flyttade hit, men det har inte blivit av. Och vi som inte ens tipsat dem om detta, kanon! 

Nu är Viktor nere och lägger Minnah. Hoppas att hon får slippa hosta i natt nu så hon får sova (och vi också). Detta börjar bli riktigt tröttsamt nu...

Två dagar kvar till julafton nu, crazy! Regn och blåst ska det bli, helt otroligt... Vilken jul det blir i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar