måndag 25 juli 2016

Spanien (bildbomb)

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar semester i härliga Spanien! Vilken lyx det är att få åka ner och bo i mammas och pappas hus, det är så enkelt allting! Närhet till havet (150 m), poolen finns i området med barnpool, jacuzzi och "vuxenpool". Det finns allting i köket för att fixa mat och närhet till torget (150 m)  med flertalet restauranger. Helt perfekt, speciellt för en barnfamilj :)

Vi har badat, solat, lekt, ätit god mat och bara umgåtts! Visst, vissa dagar var väldigt jobbiga med barnen, det skall jag ärligt erkänna. Båda barnen är mammiga, det har de väl alltid varit... men Minnah gick ju in i en underbar trotsperiod innan vi åkte, den höll i sig även där nere. Så hennes humör ibland var hemskt! William var både gnällig, grinig, glad, ledsen, busig... ja allt i ett. Ena sekunden så busade han och skrattade, i nästa sekund skrek han och grät och sprang efter mig. Han får fyra goa kindtänder, så han har haft riktigt ont i munnen :( Det var inte många middagar jag satt utan någon av barnen i knät, ibland satt t.o.m dem båda hos mig. Jaja, det var bara att försöka ha det bästa tålamodet som gick och orka med. Det finns ju liksom inget annat val som förälder ;-) Men trots detta, så har vi haft det helt underbart! Det känns så härligt att barnen (och vi också såklart) har skapat oss nya härliga sommarminnen från Spanien :) 

TACK älskade mamma och pappa för att vi fick spendera två härliga veckor tillsammans med er! Vi har haft det helt fantastiskt tillsammans med er 

Nu tänkte jag att det blir en bildbomb från vår resa :)


Lite bilder blev det, dessa endast från mobilen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar