lördag 27 augusti 2016

Vardag igen

Nu har vi varit igång med jobb och förskola i 3 veckor. Det har varit så mycket med jobb, fix hemma och med barnen att varken ork eller tid har funnits till uppdatering. Kvällarna har inneburit mest serier för min och Viktors del, det passar oss småbarnsföräldrar perfekt! Man ser ett avsnitt eller två, beroende på vad man orkar ;-) 

Idag var vi och anmälde Minnah och hennes två kompisar från förskolan till barngymnastik. Tjejerna har sett fram emot detta så mycket sedan vi berättade för dem att vi skulle anmäla dem. När vi kom dit idag så var kön låååång. Det första jag hann tänka var: där sket detta sig och tjejerna som har längtat så efter detta. Dessutom stod föräldrarna till Minnahs kompisar längre fram än oss, så i värsta fall kunde de hamna i olika grupper också. Men, vi hade tur :) De hamnade tillsammans och på den dgen och tiden som passade. Lyckan var stor hos tjejerna! 

Idag har det varit underbart väder. Varmt och soligt! Vi har hunnit med mycket idag, klippt gräset, gått med röjsågen, klippt buskar, spelat fotboll, gungat, storstädat och veckohandlat :) 

Kvällspromenad
 Igår blev det en glass vid havet :)
Nu har barnen fått middag och lördagsgottis och snart är det dags för dem att hoppa i säng :) Mina två busfrön, goingar och "ni-kan-verkligen-gå-mamma-på-nerverna"! Ja, de erbjuder verkligen allt, haha! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar