tisdag 7 oktober 2014

Nu får det vara nog!

Minnah var på förskolan förra veckan, hon hade kvar lite hosta och var snorig, men annars var hon pigg. Igår morse var hon väldigt gnällig, svarade inte när jag pratade med henne, hon var liksom frånvarande. Kände på pannan och visst, febervarm. Men sluta nu!! Hon var verkligen varm hela hon :( Förstod att hon iaf hade runt 39 grader... Var och köpte en örontermometer, och visst, den visade 39,4. Stackars lilla hjärta, hon hann knappt bli frisk. Riktigt tröttsamt.

Idag på morgonen hade hon 37,2 men testade för en stund sen igen och då hade hon 37,9. Vet att örontermometrar kan vara lite luriga, så får ha koll under dagen. Hoppas att hon slipper feber mer nu, hon behöver verkligen komma ikapp med mat igen.

Det blev en grym vägning i lördags! Vågen visade -1,2 kg :) Så -11 kg nu på 11 veckor!! Igår blev det ett samtal till frissan för bokning av klipp, färg och slingor :) På lördag blir det egentid för denna mamman, välförtjänt sådan :) Längtar enormt! Nu är det 6-7 kg kvar tills jag är nöjd. Hoppas det går bra... Måste börja träna lite styrka också, för att fasta till lite ;-)

Njuter nu av en kopp kaffe, var ute på en morgonpromenad förut med båda barnen. Skönt, men blåsigt. Riktigt svettigt blev det med blåsten och en vagn med två barn i! Bra träning dock :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar